Grattis lillebror!!

image29

Ett stort grattis till lillebror som klarade sitt körkort i måndags!!

Hoppas att du kan köpa en så här fin bil sedan. :)

Kram
Lina

Så var man ledig...

image28

Det är så skönt att ha semester....:) Även om jag har lite småsaker kvar att fixa(värst vad jag tjatar om det, kanske skulle ta och klara av dem snart).

Igår var jag hemma hela dagen och tvättade alla bebisens saker, samt bakade lite muffins. Den ena satsen blev inget vidare, lite bränd, men blåbäsrmuffinsen blev riktgit bra tyckte jag, även om de fick lite rolig form. De såg ut som små vulkaner i ugnen. :)




Idag ska jag och mamma gå på föredrag om bakning och efter det så får man äta kakor. Det ska bli både intressant och gott! :)

Senare i kväll ska jag till Öhr och träffa lite arbetskamrater, det ska också bli väldigt trevligt. Så idag är hela dagen uppbokad, ingen brist på sysselsättning här än.

Kram
Lina

Finaste vagnen!



Nu har vi äntligen hämtat vagnen och jag provbäddade den med de fina Tummen-lakanen som vi köpt. Den röda skötväskan passar fint till och vi har även ett rött parasoll. Det kommer att bli en fröjd att gå ut på långa promenader med den här fina vagnen. :)

Som ni ser så har vagnen redan fått en inneboende. :)

Sista arbetsdagen!!

Nu är det bara några timmar kvar av sista arbetsdagen. Sedan har jag ett par timmar till där jag ska fixa till lite småsaker, som att göra färdigt fia-spelet och plocka undan lite efter mig. Sedan är det helt färdigt, ska bli rätt skönt att gå hem, även om jag kommer att sakna jobbet en smula. Inte så att jag tror att jag kommer att bli sysslolös, det är nog ingen risk, har massor av saker jag vill göra. En sak ska jag iaf. göra och det är att sticka färdigt mina raggsockar som jag påbörjade i påskas..:)

Nästa onsdag blir det en tur till Utvandrarnas hus för att lyssna på ett föredrag om bröd och kakor, det avslutas sedan med fika. Jag och mamma ska gå dit, ska bara komma ihåg att anmäla oss idag. :)

Nu får jag fortsätta att göra lite nytta här på jobbet. :D

Kram
Lina

Pelargoner och annat...



Jaha, det tar längre och längre tid mellan uppdateringarna. Så jag ska inte lova att det blir bättre, bäst att inte säga någonting egentligen..:)

Det har väl hänt lite saker sedan sist, men jag ska inte rabbla upp allt, eftersom det skulle bli ett så långt inlägg och så tror jag inte att jag skulle komma ihåg allt heller. :)

För två veckor sedan mötte vi upp mamma och mormor vid Huseby och var på potatis- och pelargonmässa. Själva mässan var inte så stor och inte så mycket att ha, men i det vanliga växthuset så hade de som vanligt många fina pelargoner. Vi köpte dock bara med oss tre stycken hem, och en liten tomatplanta fick också följa med. Mormor däremot köpte hela sex stycken, trots att hon har ett 60-tal hemma!! Hon hade med två stycken till oss, så fem ny fick vi ju egentligen, men det räknas väl inte riktigt. :) Den på bilden ovan är en Dominica äggskal. Det var fint och soligt, men inte tillräckligt varmt för att vi skulle kunna sitta ute och äta scones. De har så goda scones där och framförallt så goda marmelader att välja på. Tyvärr var inte fläderblomsmarmeladen lika god i år som förra året, men det var ändå gott!



Här är jag utanför caféet med mitt nyfärgade hår och min stora mage. :D

Eftersom vi nu har så många pelargoner och andra blommor på balkongen så var Tony tvungen att bygga en blomsterstege till dem. Fast en del är lite för stora för att kunna stå där. Den är supersnygg och enkel att bygga, idén fick vi från mormor som tänkt bygga en sådan, men ännu inte gjort det.

En bild på balkongen kommer vid senare tillfälle då det är sol så att det blir en bra bild.

Jag har också hunnit med ett besök i Malmö med tjejligan. Vi hade superkul, det var så roligt att träffas alla fyra igen. Trevligt sällskap och god mat och en massa timmar på stan blev det. Hoppas att vi hinner träffas någon gång igen i sommar när bebisen har tittat ut och Martina förbannar sommarvärmen för att hon är höggravid... :) Vi bodde alla fyra i Malins fina lägenhet och på nätterna så spelade vi filmspelet. Jag vet nu att det var Anita Björk som spelade Fröken Julie... :)

Kalas för Tony hade vi förra veckan, det var trevligt, fast några av gästerna inte kunde komma p.g.a. sjukdom. Många kakor bakades(av mig), lyckades med konststycket att baka fem sorter på 3,5 timmar. Så nu vet jag hur lång tid det tar att göra så många, ifall jag skulle vilja göra det igen. :)

På onsdag jobbar jag min sista riktiga arbetsdag, fast jag har fredagen den 25 kvar som jag inte tagit ut semester på, för jag ville ha ett par timmar till som jag kunde städa undan lite efter mig och slutfixa lite saker. Det känns skönt, samtidigt som det känns lite stressigt. Bestämde mig bara här nu i veckan, så det blev lite plötsligt. Men då kanske jag orkar pyssla lite med saker här hemma och bara vila så att jag blir pigg sedan. Har lite grejer att dona med... :) Och blir det tråkigt så kan man ju alltid trä några pärlor eller spela Age of Empire III.


Kram
Lina


Superfin spjälsäng..



Nu har vi fått hem(det var visst ett tag sedan) och skruvat ihop bebisens säng. Den är jättefin och vi är båda mycket nöjda med den. Tyvärr passade inte IKEA:s underlakan i den, så vi får hitta några andra istället, men bäddsetet var lagom.
Jag sydde gardiner till barnrummet i samma tyg som sängkläderna och det blev en bit över som jag lyckades klä in den fula stolen i, så nu är den hyfsat fin och får vara kvar i rummet så länge. Så här ser den ut:



Vi har handlat en massa andra saker till bebisen också, hoppas bara att vi inte har köpt allt för mycket onödiga saker. Vi har bara några små saker kvar och köpa och så ska vi hämta vagnen på fredag. Ska ta lite bilder på det jag redan köpt vid ett senare tillfälle och visa upp. Så söt mössa hittade jag idag, kunde inte låta bli att köpa den...:)
Ska också knåpa ihop en liten önskelista till bebisen eftersom jag har fått önskemål om det.

Bebisen är fortfarande ganska lugn, fast när den är igång så tjongar den i rätt hårt. Ibland tror jag att den försöker ta sig ut uppe vid revbenen. :)