God jul och gott nytt år!



Så här dagen efter julafton kanske det passar bättre att säga god fortsättning, men i så fall kan jag ju inte visa upp det fina julkortet som vi skickade i år.

Vi firade julaftonen i Alvesta, Alva och jag. Tony kom från sina föräldrar på eftermiddagen, lagom till julklappsutdelningen. Det var en stillsam jul, Alva var enda barnet och vi var bara 9 stycken med Tony. Trots det svämmade det över av julklappar under granen och utdelningen tog mer än två timmar!!!


Alva tyckte nog mest om snörena och pappret, som de flesta barn i hennes ålder.

Hoppas att ni haft en god jul och får ett gott nytt år!

Kram
Lina

Summering(som vanligt...)

Ja, det är svårt att komma ihåg att uppdatera bloggen oftare, det blir liksom inte av även om jag planerar det. :D Nu har jag en massa att pyssla med inför julen, julklappar som jag inte kan tala om för det kanske är någon som hinner titta in här innan jul. :) Idag är det till och med lite julkänsla, det är alldeles vitt utanför fönstret (mest av frost, tror jag) och ett par minusgrader kallt. Härligt!
Strax ska vi traska bort till BVC för mätning och vägning, så att alla som undrar i jul kan få svar på hur lång och tung hon nu är..:D


Vi har varit på flera kalas sedan jag skrev senast, Sissi, Svante och Alexandra har fyllt år. 

 
 
Sissi fick en dammvippa av Svante och Alva tyckte att den var mycket spännande..:D

 
På Svantes kalas var de små så här stora..:)


Vi har också haft finbesök från Åseda. Axel och Martina hälsade på. Det var roligt, Axel låg och kikade på Alva när hon viftade vilt med leksakerna.

 
Vi har också hunnit med att gå lucia på biblioteket, Alvas första luciaframträdande. Hon stal hela showen, vi hade nog kunnat sjunga hur falskt som helst(även om vi inte gjorde det) och ingen hade märkt det ändå. :) Hon var lugn till en början sedan blev det nog lite tråkigt för hon började vifta med sitt ljus och kastade sedan iväg det, därefter gav hon sig på min ljusmanschett och den åkte också ner för trappan. Det hon har i handen på kortet är det egenhändigt sydda ljuset och på sig har hon ett lusselinne som jag sytt till henne av ett gammalt lakan.
Jag passade också på att visa upp mina smycken när jag var på bibblan och så fick jag äta jullunch där, mycket gott! Alva blev dock trött, inte så konstigt kanske när man varit på bibblan från kvart i åtta till mitt på eftermiddagen. Alla berömde henne och tyckte att hon var så duktig. *stolt mamma*


Igår kom Ellinor och Sissi och hälsade på. Visst är hon bara för söt den lilla tokungen. Det är så roligt att se de två små bredvid varandra, de tittar lite nyfiket på varandra och sedan så ägnar de sig åt andra saker. :)


Jag har tovat en hatt åt Alexandra i julklapp, ingen risk att hon läser här så därför kan jag visa upp den, här med Alva som modell. Mitt tredje tovningsförsök, så jag är rätt nöjd. En tydligare bild kommer att finnas i min pysselblogg senare.

Det var nog det hela den här gången, nu måste vi bege oss. Bjuder på en sista bild där Alva övar inför sin karriär som DJ. :D


Ha det gott!
Kram
Lina