Gott nytt år!

114895-173

Nu är det redan 2008, vad fort tiden går! För ett år sedan låg Alva i min mage och det var ungefär nu som jag kände henne sparka för första gången. Nu är hon istället här, en vild och viljestark 7-månadersbebis.. :)

Lite jul och nyårsbilder:


Pappa och Alva badar, det stora julbadet. :)

 
Tomtemaffian och årets pepparkakslandskap. Lägg märke till den sittande tomten som verkligen inte ser utt att vara att lita på. :D


När alla andra fick julbord så fick Alva bara en morot att gnaga på. Fast hon var rätt nöjd med det ändå.

 
Oma och Alva leker. Visst är det rätt häftigt med en 95-åring som klara av att krypa omkring på golvet!


Finaste tomten i julpyjamasen.

 
Morfar och Ingrid hälsade på oss på Annandagen. Efter paketöppning blir man ju lite trött, då är det skönt att få somna hos morfar.


På Emmas och Affes kalas tog sig Ellinor och Alva en liten pratstund. Fast Alva tyckte att det var lite svårt att prata med Elli, då hon bara studsade upp och ner i hoppgungan hela tiden. Hade varit roligt om Alva också hade gillat sin hoppgunga så mycket. Fast båda Sissis barn är ju hoppetossor, så det är kanske sådant som är nedärvt. :D

 
Nyårtsårta och nyårsspel är ju ett måste på nyårsafton. Vi firade som vanligt i Alvesta och det var lika roligt som det brukar! :)


Alva firade in det nya året med hörselskydd, här provar hon dem innan tolvslaget, så att vi vet att de funkar. Hon reagerade inte det minsta på smällarna sedan, så de måste ha varit bra. :)