Babysim! *tummen upp*

Det gick jättebra att simma, även om just ordet simmning kanske är att ta i lite. :) Vi var där i god tid och det var gott om plats i omklädningsrummet. När vi klev i bassängen så började vi med en namnsång, tjejen bredvid oss hette också Alva. Sedan var det en kort introduktion för oss som inte simmat tidigare och efter det var det fri "simmning". Alva trivdes som fisken i vattnet och vi ska absolut gå fler gånger.  Det var bara i slutet som hon blev trött och lite ledsen. Det blir till att köpa ett par små blöjbadbyxor till henne och kanske sjalen som jag pratade om i förra inlägget. Fast det var så bra att det fanns dusch inne i de omklädningsrummen vi var i så en sjal är ju inte helt nödvändigt, men kanske ändå bra att ha. :)

Vi simmade runt och Alva sprattlade förtjust, både på rygg och mage. Vi provade inte att doppa huvudet den här gången, men nästa gång kanske. Alva gillade också att titta på de andra bebisarna, de flesta var mycket större än henne. Kanske att vi får med oss någon sedan som kan fotografera när hon badar. Nån som vill följa med? :D

Nu ska jag gå och packa färdigt!

Kram
Lina

Kommentarer
Postat av: Eva

Jag vill följa med nästa gång!
Puss från Mormormamma

2007-09-19 @ 20:33:21
Postat av: Botilda

Hoppas ni fortsätter simma. Det är uthärligt! Sprallin har tagit ett litet uppehåll nu när hon börjat på dagis och blir toktrött på kvällarna, men snart hoppar hon i vattnet igen.

Glöm inte att uppdatera bloggen med presentpiffen ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback